Humberto: Irene Moors en visagiste vertellen over typetjes uit TV Kantine

Humberto: Irene Moors en visagiste vertellen over typetjes uit TV Kantine

Maandag 6 juni 2022 om 08:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Barbara van Munster is te gast in Humberto, zij heeft de Media Diamant gekregen. Haar naam is wellicht niet bekend bij het grote publiek, dat komt doordat zij vooral schittert achter de schermen. Zij werkt al jaren als visagiste voor de TV Kantine, samen met Irene Moors vertelt ze wat er zoal moet gebeuren om typetjes tot leven te wekken.

Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Irene Moors en visagiste vertellen over typetjes uit <em>TV Kantine</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Barbara van Munster is te gast in Humberto, zij heeft de Media Diamant gekregen. Haar naam is wellicht niet bekend bij het grote publiek, dat komt doordat zij vooral schittert achter de schermen. Zij werkt al jaren als visagiste voor de TV Kantine, samen met Irene Moors vertelt ze wat er zoal moet gebeuren om typetjes tot leven te wekken. Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Irene Moors en visagiste vertellen over typetjes uit TV Kantine

Actuele video's

Meer actuele video's