Humberto: Ellen van Langen laat paralympiër Fleur Jong meedoen aan FBK Games

Humberto: Ellen van Langen laat paralympiër Fleur Jong meedoen aan FBK Games

Maandag 6 juni 2022 om 08:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Ellen van Langen vertelt bij Humberto meer over een bijzondere deelname bij de Fanny Blankers-Koen Games. Toernooidirecteur Van Langen heeft namelijk niemand minder dan paralympiër Fleur Jong gevraagd of zij wil meedoen aan de internationale atletiekwedstrijd in Hengelo. De twee vertellen in de talkshow meer over waarom Fleur op Pinkstermaandag van de partij is bij de FBK Games.

Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Ellen van Langen laat paralympiër Fleur Jong meedoen aan FBK Games Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 5 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Ellen van Langen vertelt bij Humberto meer over een bijzondere deelname bij de Fanny Blankers-Koen Games. Toernooidirecteur Van Langen heeft namelijk niemand minder dan paralympiër Fleur Jong gevraagd of zij wil meedoen aan de internationale atletiekwedstrijd in Hengelo. De twee vertellen in de talkshow meer over waarom Fleur op Pinkstermaandag van de partij is bij de FBK Games. Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Ellen van Langen laat paralympiër Fleur Jong meedoen aan FBK Games

Actuele video's

Meer actuele video's