Million Dollar Island: ‘Verliefde Robert Jan wordt bespeeld door Ilse’

Million Dollar Island: ‘Verliefde Robert Jan wordt bespeeld door Ilse’

In Million Dollar Island ziet een aantal bewoners iets gebeuren op het eiland. Als Robert Jan terug is in het dorp, duikt Ilse op hem af om hem uit te horen en erachter te komen wat er gaat gebeuren. Volgens andere deelnemers is Robert Jan verliefd op Ilse, maar zij vertelt alles door wat hij met haar deelt. “Ik vind het wel mooi hoe hij bespeeld wordt zonder dat hij het zelf door heeft.”

Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: ‘Verliefde Robert Jan wordt bespeeld door Ilse’ In Million Dollar Island ziet een aantal bewoners iets gebeuren op het eiland. Als Robert Jan terug is in het dorp, duikt Ilse op hem af om hem uit te horen en erachter te komen wat er gaat gebeuren. Volgens andere deelnemers is Robert Jan verliefd op Ilse, maar zij vertelt alles door wat hij met haar deelt. “Ik vind het wel mooi hoe hij bespeeld wordt zonder dat hij het zelf door heeft.” Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Dok kookt met zeekomkommers in Million Dollar Island: ‘Is dit poep?’ Bekijk deze video » Million Dollar Island: bewoners emotioneel als hoog water hele hut wegvaagt Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV