Lang Leve De Liefde: Maria ’s nachts gewekt door date: ‘Mag ik in je bed?

Lang Leve De Liefde: Maria ’s nachts gewekt door date: ‘Mag ik in je bed?

In Lang Leve De Liefde krijgt Maria nachtelijk bezoek van haar date terwijl ze heerlijk in bed ligt te slapen. Hij heeft een prangende vraag en maakt haar wakker. “Sorry dat ik je stoor. Ik heb nog geen oog dichtgedaan. Mag ik in je bed?” Maria wil dit niet en zou graag verder slapen, maar hij heeft nog een vraag. “Zullen we straks samen douchen?”

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Maria ’s nachts gewekt door date: ‘Mag ik in je bed? In Lang Leve De Liefde krijgt Maria nachtelijk bezoek van haar date terwijl ze heerlijk in bed ligt te slapen. Hij heeft een prangende vraag en maakt haar wakker. “Sorry dat ik je stoor. Ik heb nog geen oog dichtgedaan. Mag ik in je bed?” Maria wil dit niet en zou graag verder slapen, maar hij heeft nog een vraag. “Zullen we straks samen douchen?” Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Simone is flabbergasted door LLDL-date die achttien jaar vrijgezel is: "Nee joh!?" Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Patrick wil graag dat zijn date beter articuleert Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's