Sander Lantinga in Vier is te veel: ‘Je weet dat ik Jan Versteegh ben?

Sander Lantinga in Vier is te veel: ‘Je weet dat ik Jan Versteegh ben?

In de spelshow Vier is te veel is het de vraag welke bekende Nederlander te zien is op een jeugdfoto. De kandidaten krijgen meerdere opties om uit te kiezen, maar een van hen moet bekennen dat hij niet veel van BN’ers weet en geen idee heeft wie Irene Moors is. “Je weet wel dat ik Jan Versteegh ben?”, aldus presentator Sander Lantinga.

Bekijk het fragment van Vier is te veel hieronder.

Vier is te veel is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vier is te veel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Sander Lantinga in <em>Vier is te veel</em>: ‘Je weet dat ik Jan Versteegh ben? In de spelshow Vier is te veel is het de vraag welke bekende Nederlander te zien is op een jeugdfoto. De kandidaten krijgen meerdere opties om uit te kiezen, maar een van hen moet bekennen dat hij niet veel van BN’ers weet en geen idee heeft wie Irene Moors is. “Je weet wel dat ik Jan Versteegh ben?”, aldus presentator Sander Lantinga. Bekijk het fragment van Vier is te veel hieronder. Vier is te veel is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vier is te veel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Sander Lantinga maakt vieze grap in Vier is te veel: "Mijn kringspier" (video) Bekijk deze video » Radio-dj Sander Latinga is Ruud de Wild spuugzat: "Wees niet zo zuur man!" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV