Maandag in Opsporing NL: man weet niet hoe hij in ziekenhuis belandde na uitgaan Haarlem

Maandag in Opsporing NL: man weet niet hoe hij in ziekenhuis belandde na uitgaan Haarlem

Vanavond kun je kijken naar de tweede aflevering van Opsporing NL. Hierin wordt aandacht gevraagd voor verschillende zaken waar kijkers wellicht meer van weten. Zo was er een steekpartij op de Leidsedwarsstraat in Amsterdam waarbij de portier werd aangevallen door een bezoeker. En een avondje stappen in Haarlem eindigde voor een jongen in het ziekenhuis en hij heeft geen idee hoe hij daar terecht is gekomen.

Bekijk de aankondiging voor de uitzending van Opsporing NL van maandag 6 juni hieronder.

Opsporing NL is vanaf 30 mei elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv.

Maandag in <em>Opsporing NL</em>: man weet niet hoe hij in ziekenhuis belandde na uitgaan Haarlem Vanavond kun je kijken naar de tweede aflevering van Opsporing NL. Hierin wordt aandacht gevraagd voor verschillende zaken waar kijkers wellicht meer van weten. Zo was er een steekpartij op de Leidsedwarsstraat in Amsterdam waarbij de portier werd aangevallen door een bezoeker. En een avondje stappen in Haarlem eindigde voor een jongen in het ziekenhuis en hij heeft geen idee hoe hij daar terecht is gekomen. Bekijk de aankondiging voor de uitzending van Opsporing NL van maandag 6 juni hieronder. Opsporing NL is vanaf 30 mei elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv. Maandag in eerste Opsporing NL: Martijn van de Laar gezocht na dood vrouw in Arnhem Bekijk deze video » Opsporing NL: straatroof met stanleymes in Goirle door gemaskerde man (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV