Eens ging de zee hier tekeer: bekijk historische beelden van Schokland

Eens ging de zee hier tekeer: bekijk historische beelden van Schokland

In de documentaireserie Eens ging de zee hier tekeer duikt Huub Stapel in de geschiedenis van de Zuiderzee. In de eerste aflevering laat hij onder meer historische beelden van Schokland zien. “Als er één plek symbool staat voor de haat-liefdeverhouding van de Zuiderzeeplaatsen met het water, dan is het wel Schokland. Deze bult tussen de velden was ooit een trots, groen eiland.”

Bekijk de beelden van Eens ging de zee hier tekeer hieronder.

Eens ging de zee hier tekeer is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Eens ging de zee hier tekeer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eens ging de zee hier tekeer</em>: bekijk historische beelden van Schokland In de documentaireserie Eens ging de zee hier tekeer duikt Huub Stapel in de geschiedenis van de Zuiderzee. In de eerste aflevering laat hij onder meer historische beelden van Schokland zien. “Als er één plek symbool staat voor de haat-liefdeverhouding van de Zuiderzeeplaatsen met het water, dan is het wel Schokland. Deze bult tussen de velden was ooit een trots, groen eiland.” Bekijk de beelden van Eens ging de zee hier tekeer hieronder. Eens ging de zee hier tekeer is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Eens ging de zee hier tekeer terugkijken bij Gids.tv. Huub Stapel bij Op1 over zijn vierdelige docu-serie Eens ging de zee hier tekeer (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's