Fatale Liefde: Patty was doodsbang dat haar man haar zou vermoorden

Fatale Liefde: Patty was doodsbang dat haar man haar zou vermoorden

Patty Manders vertelt in Fatale Liefde openhartig haar verhaal over een fysiek en psychisch gewelddadige relatie. Op een gegeven moment was ze zo bang voor haar Egyptische man, dat ze op straat bewust ergens ging staan zodat ze in beeld was van een camera. “Met de gedachte: als hij dadelijk terugkomt en ik word hier vermoord, letterlijk op straat, dan staat het op beeld”, vertelt Patty. “Dat was wel echt reëel. Ik denk ook echt dat hij dat op dat moment gedaan had.”

Bekijk het fragment van Fatale liefde hieronder.

Fatale liefde is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Fatale liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Fatale Liefde</em>: Patty was doodsbang dat haar man haar zou vermoorden Patty Manders vertelt in Fatale Liefde openhartig haar verhaal over een fysiek en psychisch gewelddadige relatie. Op een gegeven moment was ze zo bang voor haar Egyptische man, dat ze op straat bewust ergens ging staan zodat ze in beeld was van een camera. “Met de gedachte: als hij dadelijk terugkomt en ik word hier vermoord, letterlijk op straat, dan staat het op beeld”, vertelt Patty. “Dat was wel echt reëel. Ik denk ook echt dat hij dat op dat moment gedaan had.” Bekijk het fragment van Fatale liefde hieronder. Fatale liefde is elke dinsdag rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Fatale liefde terugkijken bij Gids.tv. Ophef Fatale Liefde: Tessel voelde 'totaal geen veilige omgeving' bij opnames Bekijk deze video » Fatale Liefde: zus vertelt over Miranda die door haar partner werd vermoord Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV