Mart Hoogkamer over stoppen optreden: ‘Niet normaal dat je zes bier om je oren krijgt’

Mart Hoogkamer over stoppen optreden: ‘Niet normaal dat je zes bier om je oren krijgt’

Mart Hoogkamer heeft nogal wat nare reacties gekregen omdat hij afgelopen weekend een optreden heeft gestopt. Hoogkamer werd bekogeld met bier en liep na 16 seconden optreden van het podium af. De zanger reageert nu op alle ophef.

Lees verder onder de video.

<em>Mart Hoogkamer</em> over stoppen optreden: ‘Niet normaal dat je zes bier om je oren krijgt’ Mart Hoogkamer heeft nogal wat nare reacties gekregen omdat hij afgelopen weekend een optreden heeft gestopt. Hoogkamer werd bekogeld met bier en liep na 16 seconden optreden van het podium af. De zanger reageert nu op alle ophef. Lees verder onder de video. 'Zwaar klote voor mensen die komen om te feesten'“Als je teruggaat, kun je verwachten dat je er weer 20 krijgt. Dus ik ben netjes weggegaan. Nu wordt het gemaakt dat het niet normaal is dat je weggaat. Maar ik vind het ook niet normaal dat je zes biertjes om je oren krijgt”, reageert Mart. “Ik sta gewoon mijn werk te doen, wat ik onwijs leuk vind. En ik vind het zwaar klote voor de mensen die wel voor mij gekomen zijn, die kaarten hebben gekocht om lekker mee te feesten en niet om bier te gooien. Dan ben je sowieso niet goed denk ik.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Mart Hoogkamer reageert op geruchten van Songfestival-deelname 2023 Bekijk deze video » Zien: Mart Hoogkamer verlaat direct podium als hij wordt bekogeld met bier Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Zwaar klote voor mensen die komen om te feesten'
“Als je teruggaat, kun je verwachten dat je er weer 20 krijgt. Dus ik ben netjes weggegaan. Nu wordt het gemaakt dat het niet normaal is dat je weggaat. Maar ik vind het ook niet normaal dat je zes biertjes om je oren krijgt”, reageert Mart. “Ik sta gewoon mijn werk te doen, wat ik onwijs leuk vind. En ik vind het zwaar klote voor de mensen die wel voor mij gekomen zijn, die kaarten hebben gekocht om lekker mee te feesten en niet om bier te gooien. Dan ben je sowieso niet goed denk ik.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV