Million Dollar Island: DJ emotioneel als ze wordt aangesproken op bot gedrag

Million Dollar Island: DJ emotioneel als ze wordt aangesproken op bot gedrag

In Million Dollar Island wordt een pittige discussie gevoerd, ook DJ mengt zich erin. Dat zij door anderen heen praat en zegt dat ze moeten luisteren, wordt niet gewaardeerd. “Het hoeft niet altijd zo te zijn dat je afgesnauwd moet worden.” DJ wordt emotioneel als ze wordt aangesproken op haar ‘botte gedrag’…

Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: DJ emotioneel als ze wordt aangesproken op bot gedrag In Million Dollar Island wordt een pittige discussie gevoerd, ook DJ mengt zich erin. Dat zij door anderen heen praat en zegt dat ze moeten luisteren, wordt niet gewaardeerd. “Het hoeft niet altijd zo te zijn dat je afgesnauwd moet worden.” DJ wordt emotioneel als ze wordt aangesproken op haar ‘botte gedrag’… Bekijk het fragment van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: bewoners emotioneel als hoog water hele hut wegvaagt Bekijk deze video » Million Dollar Island: ‘Verliefde Robert Jan wordt bespeeld door Ilse’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's