Gordon doet boekje open over coaching bij talentenshow: "Ben niet Roomser dan de Paus"

Gordon doet boekje open over coaching bij talentenshow: "Ben niet Roomser dan de Paus"

Gordon is samen met Anouk te gast bij Boerderij van Dorst en doet daar een boekje open over zijn werk als coach bij talentenjachten als Hollands Got Talent: "Ik ben ook niet Roomser dan de Paus. Ik denk ook wel eens: "wat een leuke jongen", maar dan denk ik het."

<em>Gordon</em> doet boekje open over coaching bij talentenshow: &quot;Ben niet Roomser dan de Paus&quot; Gordon is samen met Anouk te gast bij Boerderij van Dorst en doet daar een boekje open over zijn werk als coach bij talentenjachten als Hollands Got Talent: "Ik ben ook niet Roomser dan de Paus. Ik denk ook wel eens: "wat een leuke jongen", maar dan denk ik het." Niet je ogen sluitenVolgens Gordon moet je ook niet je ogen sluiten voor wat er achter de schermen gebeurd: "Het is niet zo dat zulke dingen nooit gebeurden." Anouk is zich echter van geen kwaad bewust: "Ik wist echt niet dat zij mensen ronselden." Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hierboven. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Niet je ogen sluiten
Volgens Gordon moet je ook niet je ogen sluiten voor wat er achter de schermen gebeurd: "Het is niet zo dat zulke dingen nooit gebeurden." Anouk is zich echter van geen kwaad bewust: "Ik wist echt niet dat zij mensen ronselden."

Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst hierboven. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's