Wybren van Haga stelt Kamervragen na dood Gino: "Stoppen met dit slappe beleid"

Wybren van Haga stelt Kamervragen na dood Gino: "Stoppen met dit slappe beleid"

Maandag 6 juni 2022 om 18:45

Kindermisbruik zou zwaarder moeten worden bestraf. Dat vindt Wybren van Haga van Belang van Nederland (BVNL), naar aanleiding van de dood van de 9-jarige Gino uit Kerkrade. BVNL zegt dat het te vaak gebeurt dat zedendelinquenten opnieuw over de schreef gaan en stelt dinsdag Kamervragen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wybren van Haga</em> stelt Kamervragen na <em>dood Gino</em>: &quot;Stoppen met dit slappe beleid&quot; Kindermisbruik zou zwaarder moeten worden bestraf. Dat vindt Wybren van Haga van Belang van Nederland (BVNL), naar aanleiding van de dood van de 9-jarige Gino uit Kerkrade. BVNL zegt dat het te vaak gebeurt dat zedendelinquenten opnieuw over de schreef gaan en stelt dinsdag Kamervragen. Tekst gaat verder onder de video. Donny M.De 22-jarige Donny M. werd afgelopen zaterdag aangehouden voor verdenking van betrokkenheid bij de dood van het 9-jarige jongetje. Het is niet de eerste keer dat hij in aanraking komt met justitie. In 2017 werd de toen 17-jarige M. veroordeeld voor het bedreigen en mishandelen van twee jongens en het misbruik van zeker één van hen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Nederland rouwt om omgekomen Gino, speeltuintje bedolven onder bloemen Bekijk deze video » Video: Huis van verdachte Donny M. doorzocht naar aanwijzingen zaak-Gino Bekijk deze video »
Politiek :

Donny M.
De 22-jarige Donny M. werd afgelopen zaterdag aangehouden voor verdenking van betrokkenheid bij de dood van het 9-jarige jongetje. Het is niet de eerste keer dat hij in aanraking komt met justitie. In 2017 werd de toen 17-jarige M. veroordeeld voor het bedreigen en mishandelen van twee jongens en het misbruik van zeker één van hen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's