Zien: RTL Boulevard blikt terug op platina jubileum Queen Elizabeth

Zien: RTL Boulevard blikt terug op platina jubileum Queen Elizabeth

Maandag 6 juni 2022 om 20:27

Zien: <em>RTL Boulevard</em> blikt terug op platina jubileum <em>Queen Elizabeth</em> In Londen kunnen de straten weer worden schoongeveegd en de vlaggetjes worden opgeruimd, want de feestweek rondom het platina jubileum van koningin Elizabeth zit erop. Kleinzoon prins Harry pakte gisteren al voor het einde van de festiviteiten zijn koffers pakte en met het gezin terugvloog naar Amerika. RTL Boulevard blikt nog één keer terug op alle festiviteiten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: RTL Boulevard blikt terug op platina jubileum Queen Elizabeth

In Londen kunnen de straten weer worden schoongeveegd en de vlaggetjes worden opgeruimd, want de feestweek rondom het platina jubileum van koningin Elizabeth zit erop. Kleinzoon prins Harry pakte gisteren al voor het einde van de festiviteiten zijn koffers pakte en met het gezin terugvloog naar Amerika. RTL Boulevard blikt nog één keer terug op alle festiviteiten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's