Khalid & Sophie gemist? Patrick Lodiers over de verziekte woningmarkt

Khalid & Sophie gemist? Patrick Lodiers over de verziekte woningmarkt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Patrick Lodiers</em> over de verziekte woningmarkt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Patrick Lodiers heeft samen met drie jonge Zwolse journalisten het programma Manifest Stenenkoorts gemaakt. Bij Khalid & Sophie vertelt Lodiers over de verziekte woningmarkt: "Ik vind niet dat het alleen over hun generatie gaat, het is een maatschappelijk probleem dus moeten wij ook maatschappelijk verantwoordelijk zijn om dat op te lossen." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Patrick Lodiers over de verziekte woningmarkt

Patrick Lodiers heeft samen met drie jonge Zwolse journalisten het programma Manifest Stenenkoorts gemaakt. Bij Khalid & Sophie vertelt Lodiers over de verziekte woningmarkt: "Ik vind niet dat het alleen over hun generatie gaat, het is een maatschappelijk probleem dus moeten wij ook maatschappelijk verantwoordelijk zijn om dat op te lossen."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV