René Froger richting Mont Ventoux: "Ben in principe veel te zwaar op dit moment"

René Froger richting Mont Ventoux: "Ben in principe veel te zwaar op dit moment"

Na jaren van onderzoek is er nog altijd geen behandeling voor de dodelijke spier en zenuwziekte ALS. Reden genoeg voor de familie Froger om ook dit jaar weer geld op te halen voor onderzoek naar deze rotziekte. Ze lopen en fietsen naar de top van de 2 kilometer hoge Mont Ventoux.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René Froger</em> richting <em>Mont Ventoux</em>: &quot;Ben in principe veel te zwaar op dit moment&quot; Na jaren van onderzoek is er nog altijd geen behandeling voor de dodelijke spier en zenuwziekte ALS. Reden genoeg voor de familie Froger om ook dit jaar weer geld op te halen voor onderzoek naar deze rotziekte. Ze lopen en fietsen naar de top van de 2 kilometer hoge Mont Ventoux. Tekst gaat verder onder de video. Extra kilo'sRené Froger gaat dit jaar met wat extra kilootjes richting de Mont Ventoux, maar daar trekt hij zich niets van aan: "Ik ben in principe veel te zwaar op dit moment, maar we trekken het gewoon naar boven." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
René Froger richting Mont Ventoux: "Ben in principe veel te zwaar op dit moment"

Extra kilo's
René Froger gaat dit jaar met wat extra kilootjes richting de Mont Ventoux, maar daar trekt hij zich niets van aan: "Ik ben in principe veel te zwaar op dit moment, maar we trekken het gewoon naar boven."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's