Khalid & Sophie gemist? Taco Dibbets over Engelse beeldhouwer Barbara Hepworth

Khalid & Sophie gemist? Taco Dibbets over Engelse beeldhouwer Barbara Hepworth

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Taco Dibbets</em> over Engelse beeldhouwer <em>Barbara Hepworth</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Werken van de beroemde Engelse beeldhouwer Barbara Hepworth zijn te zien in de tuin van het Rijksmuseum. Directeur van het Rijksmuseum Taco Dibbets vertelt in Khalid & Sophie over deze bijzondere kunstenaar en haar werk: "De meeste mensen kennen geen beeldhouwers omdat we het toch gewend zijn naar platte schermen en schilderijen te kijken." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Taco Dibbets over Engelse beeldhouwer Barbara Hepworth

Werken van de beroemde Engelse beeldhouwer Barbara Hepworth zijn te zien in de tuin van het Rijksmuseum. Directeur van het Rijksmuseum Taco Dibbets vertelt in Khalid & Sophie over deze bijzondere kunstenaar en haar werk: "De meeste mensen kennen geen beeldhouwers omdat we het toch gewend zijn naar platte schermen en schilderijen te kijken."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's