Shownieuws gemist? Verhitte discussie tussen Gordon en Angela de Jong

Shownieuws gemist? Verhitte discussie tussen Gordon en Angela de Jong

De tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst, het programma van Raven van Dorst, heeft 913.000 kijkers naar de buis weten te trekken. Dit keer waren Anouk en Gordon te gast, toch had tv-columnist Angela de Jong liever iets anders gezien op het tijdstip.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Shownieuws</em> gemist? Verhitte discussie tussen <em>Gordon</em> en <em>Angela de Jong</em> De tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst, het programma van Raven van Dorst, heeft 913.000 kijkers naar de buis weten te trekken. Dit keer waren Anouk en Gordon te gast, toch had tv-columnist Angela de Jong liever iets anders gezien op het tijdstip. Tekst gaat verder onder de video. Strijd tussen Gordon en AngelaHoewel de aflevering positief werd ontvangen, reageerde Angela in haar column voor het AD maandag minder enthousiast en noemde Gordon onder meer een 'narcistische kleuter die Linda de Mol voor de bus gooide'. Volgens Gordon misbruikt Angela haar machtspositie en koestert ze een persoonlijk wrok tegen hem. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gordon blijft in Dubai: Zanger verkoopt stulpjes in Amsterdam en Zuid-Afrika Bekijk deze video » Rob Goossens over Boerderij van Dorst: "Vond de vragen van Raven niet super" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Strijd tussen Gordon en Angela
Hoewel de aflevering positief werd ontvangen, reageerde Angela in haar column voor het AD maandag minder enthousiast en noemde Gordon onder meer een 'narcistische kleuter die Linda de Mol voor de bus gooide'. Volgens Gordon misbruikt Angela haar machtspositie en koestert ze een persoonlijk wrok tegen hem.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV