Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Al sinds het begin van Familie Gillis: massa is kassa probeert Nicol haar Peter te overtuigen om af te vallen. Na een flink aantal mislukte pogingen hoopt de vakantieparkenmagnaat daar nu eindelijk verandering in te brengen. Gaat hem dat lukken? Personal trainerPeter kreeg de schrik van zijn leven toen hij met spoed naar het ziekenhuis moest. Het heeft hem gesterkt in de overtuiging om serieus iets aan zijn overgewicht te gaan doen. Om binnenkort een wandeltocht uit te kunnen lopen heeft hij de hulp ingeschakeld van een personal trainer. KlachtenMark houdt zich ondertussen op de parken bezig met klachten over slechte tv-signalen en ontbrekende toestellen. Peter en Nicol gaan naar Spanje om hun appartement in de verkoop te zetten. Peter is echter niet blij dat er tijdens zijn afwezigheid een teamuitje plaatsvindt. :[broadcast:videos](ids:"458236,457541" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Maandag 6 juni 2022 om 21:36

Al sinds het begin van Familie Gillis: massa is kassa probeert Nicol haar Peter te overtuigen om af te vallen. Na een flink aantal mislukte pogingen hoopt de vakantieparkenmagnaat daar nu eindelijk verandering in te brengen. Gaat hem dat lukken?

Personal trainer
Peter kreeg de schrik van zijn leven toen hij met spoed naar het ziekenhuis moest. Het heeft hem gesterkt in de overtuiging om serieus iets aan zijn overgewicht te gaan doen. Om binnenkort een wandeltocht uit te kunnen lopen heeft hij de hulp ingeschakeld van een personal trainer.

Klachten
Mark houdt zich ondertussen op de parken bezig met klachten over slechte tv-signalen en ontbrekende toestellen. Peter en Nicol gaan naar Spanje om hun appartement in de verkoop te zetten. Peter is echter niet blij dat er tijdens zijn afwezigheid een teamuitje plaatsvindt.

:[broadcast:videos](ids:"458236,457541" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's