Wim Kieft in Vandaag Inside over verslaving Gordon: "Dan zou ik me wel zorgen maken"

Wim Kieft in Vandaag Inside over verslaving Gordon: "Dan zou ik me wel zorgen maken"

Maandag 6 juni 2022 om 22:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Gordon vertelde in Boerderij van Dorst openhartig over zijn cocaïneverslaving. De zanger zei dat hij tegenwoordig ongeveer 30 dagen per jaar een terugval heeft. Ervaringsdeskundige Wim Kieft valt nog net niet van zijn stoel.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Wim Kieft</em> in <em>Vandaag Inside</em> over <em>verslaving Gordon</em>: &quot;Dan zou ik me wel zorgen maken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Gordon vertelde in Boerderij van Dorst openhartig over zijn cocaïneverslaving. De zanger zei dat hij tegenwoordig ongeveer 30 dagen per jaar een terugval heeft. Ervaringsdeskundige Wim Kieft valt nog net niet van zijn stoel. Tekst gaat verder onder de video. Zorgen makenOud-voetballer Wim Kieft heeft in het verleden ook te maken gehad met een cocaïneverslaving en weet dus als geen ander hoe lastig het kan zijn. Wim reageert verbaasd op de openbaring van Gordon over zijn terugvallen: "Dan zou ik me wel zorgen maken!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Zorgen maken
Oud-voetballer Wim Kieft heeft in het verleden ook te maken gehad met een cocaïneverslaving en weet dus als geen ander hoe lastig het kan zijn. Wim reageert verbaasd op de openbaring van Gordon over zijn terugvallen: "Dan zou ik me wel zorgen maken!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's