Op1 gemist? Advocaat Phil Boonen over veroordeelde en behandelde Donny M.

Op1 gemist? Advocaat Phil Boonen over veroordeelde en behandelde Donny M.

Maandag 6 juni 2022 om 23:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Advocaat <em>Phil Boonen</em> over veroordeelde en behandelde <em>Donny M.</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Donny M. werd omschreven 'een ernstig beschadigde jongeman' toen hij in 2017 werd veroordeeld voor misbruik en het mishandelen van twee jongetjes in Sittard. "Je hoort steeds vaker dat mensen niet bij de GGZ terecht kunnen. Je ziet steeds vaker dat dat soort mensen toch weer in de fout gaan", aldus advocaat Phil Boonen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Advocaat Phil Boonen over veroordeelde en behandelde Donny M.

Donny M. werd omschreven 'een ernstig beschadigde jongeman' toen hij in 2017 werd veroordeeld voor misbruik en het mishandelen van twee jongetjes in Sittard. "Je hoort steeds vaker dat mensen niet bij de GGZ terecht kunnen. Je ziet steeds vaker dat dat soort mensen toch weer in de fout gaan", aldus advocaat Phil Boonen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's