Johan Derksen niet te spreken over sterallures Mart Hoogkamer: "Snotaap"

Johan Derksen niet te spreken over sterallures Mart Hoogkamer: "Snotaap"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Mart Hoogkamer heeft zondagavond zijn optreden bij de Pinksterfeesten in Beckum vlak na aanvang afgebroken. Vanuit het publiek werden biertjes naar 24-jarige zanger gegooid, waarop hij na een paar seconden besloot het podium te verlaten. Johan Derksen reageert in Vandaag Inside op de actie van Hoogkamer.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> niet te spreken over sterallures <em>Mart Hoogkamer</em>: &quot;Snotaap&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Mart Hoogkamer heeft zondagavond zijn optreden bij de Pinksterfeesten in Beckum vlak na aanvang afgebroken. Vanuit het publiek werden biertjes naar 24-jarige zanger gegooid, waarop hij na een paar seconden besloot het podium te verlaten. Johan Derksen reageert in Vandaag Inside op de actie van Hoogkamer. Tekst gaat verder onder de video. SnotaapJohan Derksen is niet te spreken over de sterallures van Mart Hoogkamer: "Hij stapte als een soort pseudo-Elvis Presley van het toneel. Dan denk ik: 'Je weet helemaal niet wie je bent', snotaap!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Snotaap
Johan Derksen is niet te spreken over de sterallures van Mart Hoogkamer: "Hij stapte als een soort pseudo-Elvis Presley van het toneel. Dan denk ik: 'Je weet helemaal niet wie je bent', snotaap!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's