Vandaag Inside gemist? Frenkie de Jong moet carrière voortzetten in Manchester

Vandaag Inside gemist? Frenkie de Jong moet carrière voortzetten in Manchester

Dinsdag 7 juni 2022 om 00:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Frenkie de Jong</em> moet carrière voortzetten in <em>Manchester</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Frenkie de Jong moet de eerste grote aankoop van Erik ten Hag worden bij Manchester United, zo beweren Spaanse media. Johan Derksen vertelt in Vandaag Inside over de behendige middenvelder: "Het zou voor hem beter zijn als hij naar Manchester gaat, daar heeft hij een trainer die weet wat zijn sterke kanten zijn." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Frenkie de Jong moet de eerste grote aankoop van Erik ten Hag worden bij Manchester United, zo beweren Spaanse media. Johan Derksen vertelt in Vandaag Inside over de behendige middenvelder: "Het zou voor hem beter zijn als hij naar Manchester gaat, daar heeft hij een trainer die weet wat zijn sterke kanten zijn."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's