Discussie Wim Kieft en René van der Gijp: Tottenham te hoog gegrepen voor Steven Bergwijn?

Discussie Wim Kieft en René van der Gijp: Tottenham te hoog gegrepen voor Steven Bergwijn?

Ajax heeft opnieuw interesse in aanvaller Steven Bergwijn, die momenteel actief is bij Tottenham Hotspur. Daar komt hij nauwelijks aan spelen toe, maar in het Nederlands elftal speelt hij juist de pannen van het dak. Toch denkt Wim Kieft dat Tottenham te hoog gegrepen is voor Bergwijn.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Discussie <em>Wim Kieft</em> en René van der Gijp: Tottenham te hoog gegrepen voor <em>Steven Bergwijn</em>? Ajax heeft opnieuw interesse in aanvaller Steven Bergwijn, die momenteel actief is bij Tottenham Hotspur. Daar komt hij nauwelijks aan spelen toe, maar in het Nederlands elftal speelt hij juist de pannen van het dak. Toch denkt Wim Kieft dat Tottenham te hoog gegrepen is voor Bergwijn. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Son en KaneDaar is René van der Gijp het niet helemaal mee eens. Hij vindt het niveau van Heung-min Son en Harry Kane wél te hoog gegrepen, maar de rest van de ploeg niet - alleen Bergwijn heeft net de pech dat hij met Son en Kane moet concurreren om een basisplaats. Kieft vindt dan wel weer dat Ajax een stap terug zou zijn voor Bergwijn. Een lastige situatie, dus. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Son en Kane
Daar is René van der Gijp het niet helemaal mee eens. Hij vindt het niveau van Heung-min Son en Harry Kane wél te hoog gegrepen, maar de rest van de ploeg niet - alleen Bergwijn heeft net de pech dat hij met Son en Kane moet concurreren om een basisplaats. Kieft vindt dan wel weer dat Ajax een stap terug zou zijn voor Bergwijn. Een lastige situatie, dus.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's