Heftig: student Haarlem wordt op hoofd en van fiets geslagen (Opsporing NL)

Heftig: student Haarlem wordt op hoofd en van fiets geslagen (Opsporing NL)

Heftige beelden uit Haarlem: in de nacht van zondag op maandag 11 april is een 23-jarige student op brute wijze mishandeld en van zijn fiets geslagen. 'Het slachtoffer is bewusteloos geraakt. De daders zetten het op een lopen en laten het slachtoffer, dat minutenlang roerloos blijft liggen, volledig aan zijn lot over.' Beelden van de mishandeling zie je hieronder, in het fragment van Opsporing NL.

Heftig: student Haarlem wordt op hoofd en van fiets geslagen (<em>Opsporing NL</em>) Heftige beelden uit Haarlem: in de nacht van zondag op maandag 11 april is een 23-jarige student op brute wijze mishandeld en van zijn fiets geslagen. 'Het slachtoffer is bewusteloos geraakt. De daders zetten het op een lopen en laten het slachtoffer, dat minutenlang roerloos blijft liggen, volledig aan zijn lot over.' Beelden van de mishandeling zie je hieronder, in het fragment van Opsporing NL. Opsporing NL is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: pedo-activist Nelson M. gearresteerd in Mexico Bekijk deze video »
TV :
Heftig: student Haarlem wordt op hoofd en van fiets geslagen (Opsporing NL)

Opsporing NL is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Opsporing NL terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV