LuckyTV: Willy lacht Máxima uit nadat ze in de douche heeft gescheten op de camping

LuckyTV: Willy lacht Máxima uit nadat ze in de douche heeft gescheten op de camping

Dinsdag 7 juni 2022 om 09:17

Koning Willy en zijn vrouw Máxima verbleven dit Pinksterweekend op de camping. Dat is vooral voor Máxima even wennen. Ze sluit zichzelf op in een toiletgebouw, maar komt er vervolgens achter dat ze in de douche staat. Willy kan zijn lol niet op: "Heb je in de douche gescheten?"

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Willy lacht Máxima uit nadat ze in de douche heeft gescheten op de <em>camping</em> Koning Willy en zijn vrouw Máxima verbleven dit Pinksterweekend op de camping. Dat is vooral voor Máxima even wennen. Ze sluit zichzelf op in een toiletgebouw, maar komt er vervolgens achter dat ze in de douche staat. Willy kan zijn lol niet op: "Heb je in de douche gescheten?" Hieronder zie je een video van LuckyTV. Je kunt alle filmpjes van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. "Domme idioot"Even later blijkt Máxima nog steeds chagrijnig, want als Willy haar wijst op de aangebrande tomaten van de barbecue krijgt hij een felle reactie terug: "Dan steek je ze toch in je hol, klootzak. Het zijn paprika's, domme idioot." Erg gezellig is het dus allemaal niet. Maar: Máxima wil de volgende dag nog wel naar het papier-machémuseum - tot teleurstelling van Willy. Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: actie bij Mona Lisa krijgt vervolg in Nederland, schilderijen besmeurd met eten Bekijk deze video » LuckyTV: Johnny Depp wekt begrip, "ik kan zo'n wijf wel de strot dichtknijpen" Bekijk deze video » LuckyTV: prijs van een pakje sigaretten stijgt naar 1 miljoen euro Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Willy lacht Máxima uit nadat ze in de douche heeft gescheten op de camping

"Domme idioot"
Even later blijkt Máxima nog steeds chagrijnig, want als Willy haar wijst op de aangebrande tomaten van de barbecue krijgt hij een felle reactie terug: "Dan steek je ze toch in je hol, klootzak. Het zijn paprika's, domme idioot." Erg gezellig is het dus allemaal niet. Maar: Máxima wil de volgende dag nog wel naar het papier-machémuseum - tot teleurstelling van Willy.

Bekijk de video van LuckyTV hierboven. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle filmpjes terug op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's