Peter R. de Vries-fans aanwezig bij rechtbank: "Hoop dat ze 30 jaar krijgen" (video)

Peter R. de Vries-fans aanwezig bij rechtbank: "Hoop dat ze 30 jaar krijgen" (video)

Dinsdag 7 juni 2022 om 12:23

Het OM eist levenslang voor de twee verdachten Delano G. & Kamil E.

Verdachten Kamil E. (36) en Delano G. (22) zijn dinsdag beiden aanwezig bij de start van het proces. Volgens het Openbaar Ministerie zijn ze verantwoordelijk voor de moordaanslag op Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever werd op 6 juli 2021 in het centrum van Amsterdam door zijn hoofd geschoten en overleed negen dagen later. Fans leven erg mee en nemen een dag vrij om aanwezig te kunnen zijn bij de rechtbank, bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Peter R. de Vries</em>-fans aanwezig bij rechtbank: &quot;Hoop dat ze 30 jaar krijgen&quot; (video) Het OM eist levenslang voor de twee verdachten Delano G. & Kamil E. Verdachten Kamil E. (36) en Delano G. (22) zijn dinsdag beiden aanwezig bij de start van het proces. Volgens het Openbaar Ministerie zijn ze verantwoordelijk voor de moordaanslag op Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever werd op 6 juli 2021 in het centrum van Amsterdam door zijn hoofd geschoten en overleed negen dagen later. Fans leven erg mee en nemen een dag vrij om aanwezig te kunnen zijn bij de rechtbank, bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. Lees verder onder de video. Dochter Kelly verliet de zaalIn de rechtbank zijn schokkende beelden getoond van de moord op Peter R. de Vries. Dochter Kelly wilde de video niet zien en verliet kort de rechtszaal. De andere nabestaanden bleven zitten en keken wel naar het filmpje. Bekijk ook Op1 gemist? Moord 9-jarige Gino komt dicht bij gevoel zaak Nicky Verstappen Bekijk deze video » Proces moord Peter R. de Vries is begonnen: "Verdachten Kamil E. en Delano G. aanwezig" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Dochter Kelly verliet de zaal
In de rechtbank zijn schokkende beelden getoond van de moord op Peter R. de Vries. Dochter Kelly wilde de video niet zien en verliet kort de rechtszaal. De andere nabestaanden bleven zitten en keken wel naar het filmpje.

Actuele video's

Meer actuele video's