Yvonne Coldeweijer: 'Rapper Broederliefde heeft twee technici mishandeld in AFAS Live'

Yvonne Coldeweijer: 'Rapper Broederliefde heeft twee technici mishandeld in AFAS Live'

Yvonne Coldeweijer is dinsdag weer flink aan het juicen geslagen: haar is ter ore gekomen dat er donderdagavond een incident heeft plaatsgevonden tijdens de FunX Music Awards in Amsterdam, waarbij een van leden van de hiphopformatie Broederliefde zich flink zou hebben misdragen.

Aangehouden en meegenomen naar bureau
Coldeweijer: "Een artiest, vermoedelijk een lid van Broederliefde, heeft backstage twee technici mishandeld, waarna de politie ter plaatse is gekomen en de artiest heeft aangehouden en meegenomen naar het bureau.' Haar hele verhaal, en de reactie van de politie, lees je hieronder.

Yvonne Coldeweijer: 'Rapper <em>Broederliefde</em> heeft twee technici mishandeld in AFAS Live' Yvonne Coldeweijer is dinsdag weer flink aan het juicen geslagen: haar is ter ore gekomen dat er donderdagavond een incident heeft plaatsgevonden tijdens de FunX Music Awards in Amsterdam, waarbij een van leden van de hiphopformatie Broederliefde zich flink zou hebben misdragen. Aangehouden en meegenomen naar bureauColdeweijer: "Een artiest, vermoedelijk een lid van Broederliefde, heeft backstage twee technici mishandeld, waarna de politie ter plaatse is gekomen en de artiest heeft aangehouden en meegenomen naar het bureau.' Haar hele verhaal, en de reactie van de politie, lees je hieronder. Bekijk ook Even tot Hier gemist? Yvonne Coldeweijer wordt toegezongen door Meau (Dat heb jij gedaan) Bekijk deze video » Heftig: student Haarlem wordt op hoofd en van fiets geslagen (Opsporing NL) Bekijk deze video »
Show :
Yvonne Coldeweijer: 'Rapper Broederliefde heeft twee technici mishandeld in AFAS Live'

Actuele video's

Meer actuele video's