Lang Leve de Liefde: Flexitariër schrikt van wat er in vegetarische burgers zit (video)

Lang Leve de Liefde: Flexitariër schrikt van wat er in vegetarische burgers zit (video)

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Lang Leve De Liefde. Dit keer met een flexitariër: "Ik lust alles, maar ik eet niet alles", zegt de vrouw tegen haar date. De blondine maakt alles wat in haar mondje gaat zelf. Het stel gaat voor de biologische zalm en raakt niet uitgepraat over voeding: "Je schrikt van wat er in vegetatische burgers zit." Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Flexitariër schrikt van wat er in <em>vegetarische burgers</em> zit (video) Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Lang Leve De Liefde. Dit keer met een flexitariër: "Ik lust alles, maar ik eet niet alles", zegt de vrouw tegen haar date. De blondine maakt alles wat in haar mondje gaat zelf. Het stel gaat voor de biologische zalm en raakt niet uitgepraat over voeding: "Je schrikt van wat er in vegetatische burgers zit." Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve De Liefde: Maria ’s nachts gewekt door date: ‘Mag ik in je bed? Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: 15 seconden duren lang als Queen date sensueel moet strelen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's