ZIEN: Delano G. zwijgt tijdens Peter R. de Vries-rechtzaak: "Ik wil niks zeggen"

ZIEN: Delano G. zwijgt tijdens Peter R. de Vries-rechtzaak: "Ik wil niks zeggen"

Het OM eist levenslang voor de twee verdachten Delano G. & Kamil E.

Vandaag, dinsdag 7 juni, is de inhoudelijke behandeling van de rechtszaak tegen verdachten Kamil E. (36) en Delano G. (22) begonnen. Het Openbaar Ministerie verdenkt Delano G. ervan Peter R. de Vries op 6 juli 2021 door zijn hoofd te hebben geschoten. Op de vraag van de rechtbank of hij De Vries heeft neergeschoten antwoordde Delano G. dat hij zich op zijn zwijgrecht beroept: "Nee, ik wil niks zeggen meneer." Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden van de rechtzaak hieronder.

Lees verder onder de video.

ZIEN: <em>Delano G.</em> zwijgt tijdens <em>Peter R. de Vries</em>-rechtzaak: &quot;Ik wil niks zeggen&quot; Het OM eist levenslang voor de twee verdachten Delano G. & Kamil E. Vandaag, dinsdag 7 juni, is de inhoudelijke behandeling van de rechtszaak tegen verdachten Kamil E. (36) en Delano G. (22) begonnen. Het Openbaar Ministerie verdenkt Delano G. ervan Peter R. de Vries op 6 juli 2021 door zijn hoofd te hebben geschoten. Op de vraag van de rechtbank of hij De Vries heeft neergeschoten antwoordde Delano G. dat hij zich op zijn zwijgrecht beroept: "Nee, ik wil niks zeggen meneer." Bekijk de Hart van Nederland-video met beelden van de rechtzaak hieronder. Lees verder onder de video. "kk-dood"Delano G. heeft tot nu toe altijd zijn kaken stijf op elkaar gehouden. Hij wilde ook geen antwoord geven op de vraag of hij de journalist voor diens gewelddadige dood kende. Kamil E. en Delano G. werden binnen een uur na de fatale schietpartij op de A4 bij Leidschendam door de politie aangehouden. In berichten staat onder andere dat Delano de misdaadverslaggever "dwars door zijn kk (kanker, red.) hoofd en lichaam" heeft geschoten en dat het slachtoffer "kk-dood" is. Medeverdachte Kamil E. gaf wel antwoord op de vragen van de rechtbank. Hij ontkent alle betrokkenheid bij de moord. Bekijk hierboven de beelden van de rechtszaak met de verdachten Kamil E. en Delano G. Bekijk ook Proces moord Peter R. de Vries is begonnen: "Verdachten Kamil E. en Delano G. aanwezig" (video) Bekijk deze video » Peter R. de Vries-fans aanwezig bij rechtbank: "Hoop dat ze 30 jaar krijgen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"kk-dood"
Delano G. heeft tot nu toe altijd zijn kaken stijf op elkaar gehouden. Hij wilde ook geen antwoord geven op de vraag of hij de journalist voor diens gewelddadige dood kende. Kamil E. en Delano G. werden binnen een uur na de fatale schietpartij op de A4 bij Leidschendam door de politie aangehouden. In berichten staat onder andere dat Delano de misdaadverslaggever "dwars door zijn kk (kanker, red.) hoofd en lichaam" heeft geschoten en dat het slachtoffer "kk-dood" is.

Medeverdachte Kamil E. gaf wel antwoord op de vragen van de rechtbank. Hij ontkent alle betrokkenheid bij de moord.

Bekijk hierboven de beelden van de rechtszaak met de verdachten Kamil E. en Delano G.

Actuele video's

Meer actuele video's