Koningin Máxima met prinses Ariane in Argentinië, bekijk de exclusieve beelden (video)

Koningin Máxima met prinses Ariane in Argentinië, bekijk de exclusieve beelden (video)

Dinsdag 7 juni 2022 om 14:01

Koningin Máxima blijkt met Pinksteren een bezoek te hebben gebracht aan haar familie in Argentinïe en werd daarbij gezelschap gehouden door prinses Ariane. Volgens een lokaal tv-station was ze daar om de verjaardag van haar moeder Maria te vieren, wat op zich bijzonder te noemen is aangezien die op 8 september jarig is.

Exclusieve beelden
Nederlandse media spreken overigens van een familiebezoek om de sterfdag van haar zusje Inés, die vier jaar geleden een einde aan leven maakte, te herdenken. Wat de exacte reden ook is, de presentatoren van América TV zijn dolenthousiast over de komst van onze koningin. Daarnaast hebben ze exclusieve beelden van het bezoek, die regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart op Twitter plaatste en die je hieronder kunt bekijken.

Koningin Máxima met prinses <em>Ariane</em> in Argentinië, bekijk de exclusieve beelden (video) Koningin Máxima blijkt met Pinksteren een bezoek te hebben gebracht aan haar familie in Argentinïe en werd daarbij gezelschap gehouden door prinses Ariane. Volgens een lokaal tv-station was ze daar om de verjaardag van haar moeder Maria te vieren, wat op zich bijzonder te noemen is aangezien die op 8 september jarig is. Exclusieve beeldenNederlandse media spreken overigens van een familiebezoek om de sterfdag van haar zusje Inés, die vier jaar geleden een einde aan leven maakte, te herdenken. Wat de exacte reden ook is, de presentatoren van América TV zijn dolenthousiast over de komst van onze koningin. Daarnaast hebben ze exclusieve beelden van het bezoek, die regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart op Twitter plaatste en die je hieronder kunt bekijken. Bekijk ook Bekijk de beelden: parachutesprong van koningin Máxima Bekijk deze video » Anouk in 30 MINUTEN RAUW: 'Ik ben huismoeder die 6 à 10 keer per jaar het huis uit moet' Bekijk deze video »
TV :
Koningin Máxima met prinses Ariane in Argentinië, bekijk de exclusieve beelden (video)

Actuele video's

Meer actuele video's