René van der Gijp in de ballonnenshow Blow Up? "Nee gek, dat ben ik niet!" (Vandaag Inside)

René van der Gijp in de ballonnenshow Blow Up? "Nee gek, dat ben ik niet!" (Vandaag Inside)

Aan René van der Gijp wordt in Vandaag Inside gevraagd of hij meedeed aan het nieuwe RTL 4-programma Blow Up. In de studio wordt lacherig gedaan als deelnemer Frans, die nogal veel lijkt op Van der Gijp, in beeld komt. René kan er ook wel om lachen: "Nee joh gek, dat was ik niet." Van der Gijp laat ook weten dat hij presentatrice Chantal Janzen niet geschikt vindt voor de ballonnenshow. "Laat dat lekker door Ellie Lust doen!", grapt hij. Bekijk het Vandaag Inside-fragment hieronder.

Blow Up is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> in de ballonnenshow <em>Blow Up</em>? &quot;Nee gek, dat ben ik niet!&quot; (<em>Vandaag Inside</em>) Aan René van der Gijp wordt in Vandaag Inside gevraagd of hij meedeed aan het nieuwe RTL 4-programma Blow Up. In de studio wordt lacherig gedaan als deelnemer Frans, die nogal veel lijkt op Van der Gijp, in beeld komt. René kan er ook wel om lachen: "Nee joh gek, dat was ik niet." Van der Gijp laat ook weten dat hij presentatrice Chantal Janzen niet geschikt vindt voor de ballonnenshow. "Laat dat lekker door Ellie Lust doen!", grapt hij. Bekijk het Vandaag Inside-fragment hieronder. Blow Up is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Discussie Wim Kieft en René van der Gijp: Tottenham te hoog gegrepen voor Steven Bergwijn? Bekijk deze video » Wilfred Genee wil weten waarom vermoedelijke moordenaar Gino op vrije voeten was Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's