Bekijk de beelden: OM eist levenslang tegen verdachten moord op Peter R. de Vries

Bekijk de beelden: OM eist levenslang tegen verdachten moord op Peter R. de Vries

Dinsdag 7 juni 2022 om 18:29

Vandaag is een levenslange celstraf geëist tegen de twee mannen die verdacht worden van de moord op Peter R. de Vries. Het Openbaar Ministerie meent dat de 22-jarige Delano G. de schutter is. Medeverdachte Kamil E. zou hem van en naar Amsterdam hebben gereden en meerdere voorverkenningen hebben uitgevoerd. Beide verdachten "hebben hun recht op vrijheid verspeeld", aldus het OM. Bekijk de beelden vanuit de rechtszaal hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de beelden: OM eist <em>levenslang</em> tegen verdachten moord op <em>Peter R. de Vries</em> Vandaag is een levenslange celstraf geëist tegen de twee mannen die verdacht worden van de moord op Peter R. de Vries. Het Openbaar Ministerie meent dat de 22-jarige Delano G. de schutter is. Medeverdachte Kamil E. zou hem van en naar Amsterdam hebben gereden en meerdere voorverkenningen hebben uitgevoerd. Beide verdachten "hebben hun recht op vrijheid verspeeld", aldus het OM. Bekijk de beelden vanuit de rechtszaal hieronder. Lees verder onder de video. MarengoPeter R. de Vries werd op 6 juli vorig jaar neergeschoten in hartje Amsterdam en bezweek negen dagen later aan zijn verwondingen. Een motief voor de moord is niet bekend, maar er wordt vermoed dat het te maken heeft met de rol van De Vries als vertrouwenspersoon van de kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces Marengo. "Daar heeft het alle schijn van", zei de officier. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video over het moordproces van Peter R. de Vries. Bekijk ook Peter R. de Vries-fans aanwezig bij rechtbank: "Hoop dat ze 30 jaar krijgen" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Delano G. zwijgt tijdens Peter R. de Vries-rechtzaak: "Ik wil niks zeggen" Bekijk deze video » Kelly de Vries tijdens moordproces Peter R. de Vries: "Ik heb de grootste hekel aan jullie" (video) Bekijk deze video » Ontroerende beelden: Royce de Vries vertelt in rechtbank wie Peter R. de Vries was Bekijk deze video »
Nieuws :

Marengo
Peter R. de Vries werd op 6 juli vorig jaar neergeschoten in hartje Amsterdam en bezweek negen dagen later aan zijn verwondingen. Een motief voor de moord is niet bekend, maar er wordt vermoed dat het te maken heeft met de rol van De Vries als vertrouwenspersoon van de kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces Marengo. "Daar heeft het alle schijn van", zei de officier.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-video over het moordproces van Peter R. de Vries.

Actuele video's

Meer actuele video's