Anouk over discussies met Dominque: "Ik ga niet de confrontatie aan" (video)

Anouk over discussies met Dominque: "Ik ga niet de confrontatie aan" (video)

Anouk heeft geen gemakkelijke jeugd gehad, ze gaat van pleeggezin naar pleeggezin en heeft weinig contact met haar moeder. Ze vertelt erover in de podcast '30 Minuten Rauw' met Ruud de Wild.

<em>Anouk</em> over discussies met <em>Dominque</em>: &quot;Ik ga niet de confrontatie aan&quot; (video) Anouk heeft geen gemakkelijke jeugd gehad, ze gaat van pleeggezin naar pleeggezin en heeft weinig contact met haar moeder. Ze vertelt erover in de podcast '30 Minuten Rauw' met Ruud de Wild. ConfrontatieZelf is de zangeres gek op haar kinderen en vertelt ze dat ze met haar ex-man van plan was een heel elftal te nemen. Dat werkte niet, maar gelukkig is ze weer tot over haar oren verliefd op Dominique waarmee ze dit weekend gaat trouwen. Ook zij hebben af en toe struggles in hun relatie: "Ik ben iemand die liever wegloopt, ik ga niet de confrontatie aan", aldus Anouk. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Anouk over discussies met Dominque: "Ik ga niet de confrontatie aan" (video)

Confrontatie
Zelf is de zangeres gek op haar kinderen en vertelt ze dat ze met haar ex-man van plan was een heel elftal te nemen. Dat werkte niet, maar gelukkig is ze weer tot over haar oren verliefd op Dominique waarmee ze dit weekend gaat trouwen. Ook zij hebben af en toe struggles in hun relatie: "Ik ben iemand die liever wegloopt, ik ga niet de confrontatie aan", aldus Anouk.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV