Op1 gemist? Peter C. Schouten was aanwezig in de rechtszaal tijdens proces Peter R. de Vries

Op1 gemist? Peter C. Schouten was aanwezig in de rechtszaal tijdens proces Peter R. de Vries

Dinsdag 7 juni 2022 om 22:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Peter C. Schouten</em> was aanwezig in de rechtszaal tijdens proces Peter R. de Vries Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Peter C. Schouten was vandaag aanwezig in de rechtszaal waar het proces van de moord op Peter R. de Vries begon. Hij was daar als vriend van Peter en als steun voor de familie. Hij hoopte daar niet al te emotioneel heen te gaan door het dossier twee keer te lezen, maar hij toen hij eenmaal bekende zag, schoten de tranen al snel weer in zijn ogen. Ook heeft hij goed opgelet in de zaal: "Ik was heel nieuwsgierig, maar het leek een sterke bewijstrein." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Peter C. Schouten was aanwezig in de rechtszaal tijdens proces Peter R. de Vries

Peter C. Schouten was vandaag aanwezig in de rechtszaal waar het proces van de moord op Peter R. de Vries begon. Hij was daar als vriend van Peter en als steun voor de familie. Hij hoopte daar niet al te emotioneel heen te gaan door het dossier twee keer te lezen, maar hij toen hij eenmaal bekende zag, schoten de tranen al snel weer in zijn ogen. Ook heeft hij goed opgelet in de zaal: "Ik was heel nieuwsgierig, maar het leek een sterke bewijstrein."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's