Saskia Belleman in Op1 over strafzaak Peter R. de Vries: "OM wil glashelder signaal afgeven"

Saskia Belleman in Op1 over strafzaak Peter R. de Vries: "OM wil glashelder signaal afgeven"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Saskia Belleman in <em>Op1</em> over strafzaak <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;OM wil glashelder signaal afgeven&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De inhoudelijke strafzaak tegen de twee verdachte van de moord op Peter R. de Vries ging vandaag van start. Een levenslange gevangenisstraf is geëist door het OM. Saskia Belleman reageert: "Het OM zegt dat ze op een gegeven moment ook een glashelder signaal af willen geven." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jan Slagter in Op1 over verspreiden van fake news: "We moeten waakzaam blijven" Bekijk deze video » Thomas van Groningen in Op1 over toeslagenaffaire: "Sommigen pas in 2026 aan de beurt" Bekijk deze video » DENK-leider Farid Azarkan in Op1 over toeslagenschandaal: "Schandalige planning" Bekijk deze video » Op1 gemist? Peter C. Schouten was aanwezig in de rechtszaal tijdens proces Peter R. de Vries Bekijk deze video » Peter Schouten enorm trots op Royce en Kelly de Vries: "Ik vond het fantastisch" (Op1) Bekijk deze video » Op1: PvdA-leider Attje Kuiken vindt dat het kabinet te weinig doet om zorgen weg te nemen Bekijk deze video » Attje Kuiken in verlegenheid gebracht door Margje Fikse: "Jesse Klaver is smoorverliefd op u" Bekijk deze video »
Talkshow :
Saskia Belleman in Op1 over strafzaak Peter R. de Vries: "OM wil glashelder signaal afgeven"

De inhoudelijke strafzaak tegen de twee verdachte van de moord op Peter R. de Vries ging vandaag van start. Een levenslange gevangenisstraf is geëist door het OM. Saskia Belleman reageert: "Het OM zegt dat ze op een gegeven moment ook een glashelder signaal af willen geven."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV