Op1: PvdA-leider Attje Kuiken vindt dat het kabinet te weinig doet om zorgen weg te nemen

Op1: PvdA-leider Attje Kuiken vindt dat het kabinet te weinig doet om zorgen weg te nemen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: PvdA-leider <em>Attje Kuiken</em> vindt dat het kabinet te weinig doet om zorgen weg te nemen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het kabinet heeft in de Voorjaarsnota een aantal plannen opgenomen om het leed van kostenstijgingen en inflatie te dempen, maar - zoals verwacht - vinden linkse partijen als GroenLinks en PvdA het weer niet genoeg. Attje Kuiken zat bij Op1 om haar standpunt toe te lichten en presenteert ook diverse plannen die voor haar essentieel zijn om de Voorjaarsnota te steunen. Zo wil ze bijvoorbeeld een eenmalige uitkering van 500 euro in het najaar en een verhoging van het minimumloon. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: PvdA-leider Attje Kuiken vindt dat het kabinet te weinig doet om zorgen weg te nemen

Het kabinet heeft in de Voorjaarsnota een aantal plannen opgenomen om het leed van kostenstijgingen en inflatie te dempen, maar - zoals verwacht - vinden linkse partijen als GroenLinks en PvdA het weer niet genoeg. Attje Kuiken zat bij Op1 om haar standpunt toe te lichten en presenteert ook diverse plannen die voor haar essentieel zijn om de Voorjaarsnota te steunen. Zo wil ze bijvoorbeeld een eenmalige uitkering van 500 euro in het najaar en een verhoging van het minimumloon.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV