Attje Kuiken in verlegenheid gebracht door Margje Fikse: "Jesse Klaver is smoorverliefd op u"

Attje Kuiken in verlegenheid gebracht door Margje Fikse: "Jesse Klaver is smoorverliefd op u"

Woensdag 8 juni 2022 om 09:04

Al maandenlang draaien GroenLinks en de PvdA om elkaar heen. Ze willen graag een verregaande linkse samenwerking en misschien zelfs een fusie, maar de knoop lijkt maar niet doorgehakt te kunnen worden. Op1-presentatrice Margje Fikse brengt Attje Kuiken in verlegenheid door te stellen dat Jesse Klaver "smoorverliefd" op haar is.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Attje Kuiken</em> in verlegenheid gebracht door Margje Fikse: &quot;<em>Jesse Klaver</em> is smoorverliefd op u&quot; Al maandenlang draaien GroenLinks en de PvdA om elkaar heen. Ze willen graag een verregaande linkse samenwerking en misschien zelfs een fusie, maar de knoop lijkt maar niet doorgehakt te kunnen worden. Op1-presentatrice Margje Fikse brengt Attje Kuiken in verlegenheid door te stellen dat Jesse Klaver "smoorverliefd" op haar is. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Verkering vragenHet lijkt inderdaad alsof er vanuit het GroenLinks-kamp veel meer animo is voor een fusie dan vanuit het PvdA-kamp. Kuiken is één van de mensen die de boot voorlopig nog een beetje afhoudt, hoewel ze wel voorstander is van verregaande samenwerking op links - ook tussen GroenLinks en de PvdA. Zodat Sigrid Kaag geen "verkering kan vragen" aan Jesse Klaver op een bepaald onderwerp. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Attje Kuiken in verlegenheid gebracht door Margje Fikse: "Jesse Klaver is smoorverliefd op u"

Verkering vragen
Het lijkt inderdaad alsof er vanuit het GroenLinks-kamp veel meer animo is voor een fusie dan vanuit het PvdA-kamp. Kuiken is één van de mensen die de boot voorlopig nog een beetje afhoudt, hoewel ze wel voorstander is van verregaande samenwerking op links - ook tussen GroenLinks en de PvdA. Zodat Sigrid Kaag geen "verkering kan vragen" aan Jesse Klaver op een bepaald onderwerp.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's