Ook René van der Gijp ergert zich aan Valentijn Driessen: "Hij is verzuurd"

Ook René van der Gijp ergert zich aan Valentijn Driessen: "Hij is verzuurd"

Woensdag 8 juni 2022 om 08:42

René van der Gijp voegt zich bij de steeds langer wordende lijst van Nederlanders die zich ergeren aan Telegraaf-journalist Valentijn Driessen. Van der Gijp vond de column van Driessen na de overtuigende overwinning op België niet gepast: "Hij is verzuurd."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Ook <em>René van der Gijp</em> ergert zich aan Valentijn Driessen: &quot;Hij is verzuurd&quot; René van der Gijp voegt zich bij de steeds langer wordende lijst van Nederlanders die zich ergeren aan Telegraaf-journalist Valentijn Driessen. Van der Gijp vond de column van Driessen na de overtuigende overwinning op België niet gepast: "Hij is verzuurd." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. "Moet je niet doen"Driessen beweerde dat Oranje met 1-4 van België had gewonnen omdat onze zuiderburen niet gemotiveerd waren. Dat gaat er bij Van der Gijp niet in, want volgens hem willen de Belgen absoluut niet met ruime cijfers verliezen van eeuwige rivaal Nederland. Hij vindt dan ook dat Driessen zo'n column niet moet schrijven - zeker omdat hij weer wat nieuws moet verzinnen als Oranje vanavond ook Wales met 5-0 van de mat speelt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

"Moet je niet doen"
Driessen beweerde dat Oranje met 1-4 van België had gewonnen omdat onze zuiderburen niet gemotiveerd waren. Dat gaat er bij Van der Gijp niet in, want volgens hem willen de Belgen absoluut niet met ruime cijfers verliezen van eeuwige rivaal Nederland. Hij vindt dan ook dat Driessen zo'n column niet moet schrijven - zeker omdat hij weer wat nieuws moet verzinnen als Oranje vanavond ook Wales met 5-0 van de mat speelt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's