Uniek moment: Johan Derksen geniet van ontspannen Louis van Gaal op persconferentie

Uniek moment: Johan Derksen geniet van ontspannen Louis van Gaal op persconferentie

We weten allemaal dat Johan Derksen en Louis van Gaal niet bepaald een gouden combinatie is, maar dinsdagavond deed zich tóch een uniek moment voor in Vandaag Inside. Derksen genoot namelijk van een ontspannen Van Gaal op de persconferentie voor Wales - Nederland, het tweede duel om de Nations League.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Uniek moment: <em>Johan Derksen</em> geniet van ontspannen <em>Louis van Gaal</em> op persconferentie We weten allemaal dat Johan Derksen en Louis van Gaal niet bepaald een gouden combinatie is, maar dinsdagavond deed zich tóch een uniek moment voor in Vandaag Inside. Derksen genoot namelijk van een ontspannen Van Gaal op de persconferentie voor Wales - Nederland, het tweede duel om de Nations League. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Stefan de VrijVan Gaal leek te genieten van een antwoord van Stefan de Vrij, die een kleine sneer uitdeelde aan Telegraaf-journalist en berucht azijnzeiker Valentijn Driessen. Die vroeg zich af of De Vrij zich op twee posities tegelijk kon "imagineren" (rechts in het centrum en als middelpunt van het drietal). Daarop reageerde De Vrij gevat: "Als je heel goed bent in imagineren wel." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Stefan de Vrij
Van Gaal leek te genieten van een antwoord van Stefan de Vrij, die een kleine sneer uitdeelde aan Telegraaf-journalist en berucht azijnzeiker Valentijn Driessen. Die vroeg zich af of De Vrij zich op twee posities tegelijk kon "imagineren" (rechts in het centrum en als middelpunt van het drietal). Daarop reageerde De Vrij gevat: "Als je heel goed bent in imagineren wel."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's