Het Perfecte Plaatje In Argentinië met naaktshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje In Argentinië met naaktshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje In Argentinië met naaktshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het Perfecte Plaatje is deze zomer te zien op RTL 4 met een speciaal seizoen - weliswaar met minder deelnemers, maar op een bijzondere locatie. Het Perfecte Plaatje in Argentinië gaat vanavond verder met de broeierige tweede aflevering... Eerste afleveringIn de eerste aflevering was te zien hoe actrice Renée Soutendijk de winst naar zich toetrok met een gemiddelde van 7,8. Daarmee verdiende de veteraan van de groep ook nog eens een vrijstelling voor de volgende aflevering. Onderaan de ranglijst kwam Roxanne Kwant uit op een 6,1, maar Tim den Besten was echter duidelijk de slechtste met een gemiddelde van 5,4. NaaktshootPresentator Tijl Beckand had echter goed nieuws, want er hoefde niemand weg na aflevering 1. Dat betekent dat Tim dus ook gewoon mee mag doen aan de volgende opdrachten. De fotografen gaan op zoek naar de echte Argentijnse voetbalpassie. Verder wordt het wel heel warm in Buenos Aires, want er staat een gemaskerde naaktshoot op het programma. :[broadcast:videos](ids:"458329,458172" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje In Argentinië met naaktshoot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje is deze zomer te zien op RTL 4 met een speciaal seizoen - weliswaar met minder deelnemers, maar op een bijzondere locatie. Het Perfecte Plaatje in Argentinië gaat vanavond verder met de broeierige tweede aflevering...

Eerste aflevering
In de eerste aflevering was te zien hoe actrice Renée Soutendijk de winst naar zich toetrok met een gemiddelde van 7,8. Daarmee verdiende de veteraan van de groep ook nog eens een vrijstelling voor de volgende aflevering. Onderaan de ranglijst kwam Roxanne Kwant uit op een 6,1, maar Tim den Besten was echter duidelijk de slechtste met een gemiddelde van 5,4.

Naaktshoot
Presentator Tijl Beckand had echter goed nieuws, want er hoefde niemand weg na aflevering 1. Dat betekent dat Tim dus ook gewoon mee mag doen aan de volgende opdrachten. De fotografen gaan op zoek naar de echte Argentijnse voetbalpassie. Verder wordt het wel heel warm in Buenos Aires, want er staat een gemaskerde naaktshoot op het programma.

:[broadcast:videos](ids:"458329,458172" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's