Zeeman Confronteert gemist? Berry kan absoluut niet de stalker van Cato zijn

Zeeman Confronteert gemist? Berry kan absoluut niet de stalker van Cato zijn

Woensdag 8 juni 2022 om 11:11

Het team van Thijs Zeeman is erachter gekomen dat Berry absoluut niet de stalker van Cato kan zijn. Maar wie zit er dan achter de jarenlange stalking van Cato? Daar komen ze gauw achter wanneer ze ontdekken dat Cato een deel van de waarheid voor hen heeft achtergehouden. Stalkte Cato zichzelf?

Bekijk het fragment van Zeeman Confronteert: Stalkers hieronder.

<em>Zeeman Confronteert</em> gemist? Berry kan absoluut niet de stalker van <em>Cato</em> zijn Het team van Thijs Zeeman is erachter gekomen dat Berry absoluut niet de stalker van Cato kan zijn. Maar wie zit er dan achter de jarenlange stalking van Cato? Daar komen ze gauw achter wanneer ze ontdekken dat Cato een deel van de waarheid voor hen heeft achtergehouden. Stalkte Cato zichzelf? Bekijk het fragment van Zeeman Confronteert: Stalkers hieronder. Zeeman confronteert: stalkers is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zeeman Confronteert gemist? Waanstalker Marco verstopt zich in een vakantiepark Bekijk deze video » Zeeman Confronteert: stalkte Cato zichzelf? Bekijk deze video »
TV :
Zeeman Confronteert gemist? Berry kan absoluut niet de stalker van Cato zijn

Zeeman confronteert: stalkers is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's