Zeeman Confronteert: stalkte Cato zichzelf?

Zeeman Confronteert: stalkte Cato zichzelf?

Cato zegt dat psychiatrisch patiënt Berry haar al jaren stalkt maar dat verhaal blijkt niet helemaal te kloppen, ontdekte presentator Thijs Zeeman. Hij confronteert haar vervolgens met de bizarre bevindingen van hem en zijn team. Bekijk het fragment van Zeeman Confronteert: Stalkers hieronder.

Zeeman Confronteert: stalkte <em>Cato</em> zichzelf? Cato zegt dat psychiatrisch patiënt Berry haar al jaren stalkt maar dat verhaal blijkt niet helemaal te kloppen, ontdekte presentator Thijs Zeeman. Hij confronteert haar vervolgens met de bizarre bevindingen van hem en zijn team. Bekijk het fragment van Zeeman Confronteert: Stalkers hieronder. Zeeman confronteert: stalkers is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de bizarre twist bij de confrontatie van Nancy's stalker Marco (Zeeman Confronteert) Bekijk deze video » Zeeman Confronteert gemist? Waanstalker Marco verstopt zich in een vakantiepark Bekijk deze video »
TV :
Zeeman Confronteert: stalkte Cato zichzelf?

Zeeman confronteert: stalkers is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's