Estavana Polman: 'Ik heb maar 30% zicht' (Vandaag Inside)

Estavana Polman: 'Ik heb maar 30% zicht' (Vandaag Inside)

Woensdag 8 juni 2022 om 10:12

De combinatie van Estavana Polman met de heren van Vandaag Inside bevalt de kijker goed, zo blijkt dinsdagavond ook weer uit de vele positieve reacties op sociale media. De sympathieke handbalster sprak na de uitzending nog even na met Wilfred Genee en blikte daar voorzichtig al even vooruit op een leven na de sport. Ambieert ze wellicht een carrière bij de tv? 'Ik sta voor alles open maar ben nu nog handbalster.'

30% zicht
Ook spreekt Polman over het feit dat haar ogen nou niet echt top functioneren, waardoor ze bijvoorbeeld hele grote letters op haar telefoon gebruikt: 'Ik heb maar 30% zicht.' Hoe kan het dan dat ze, ondanks die handicap, zo goed is in handbal? 'Gevoel denk ik, ik weet het niet.' Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Estavana Polman: 'Ik heb maar 30% zicht' (<em>Vandaag Inside</em>) De combinatie van Estavana Polman met de heren van Vandaag Inside bevalt de kijker goed, zo blijkt dinsdagavond ook weer uit de vele positieve reacties op sociale media. De sympathieke handbalster sprak na de uitzending nog even na met Wilfred Genee en blikte daar voorzichtig al even vooruit op een leven na de sport. Ambieert ze wellicht een carrière bij de tv? 'Ik sta voor alles open maar ben nu nog handbalster.' 30% zichtOok spreekt Polman over het feit dat haar ogen nou niet echt top functioneren, waardoor ze bijvoorbeeld hele grote letters op haar telefoon gebruikt: 'Ik heb maar 30% zicht.' Hoe kan het dan dat ze, ondanks die handicap, zo goed is in handbal? 'Gevoel denk ik, ik weet het niet.' Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's