Beau: Jan de Hoop over afscheid RTL Nieuws

Beau: Jan de Hoop over afscheid RTL Nieuws

Woensdag 8 juni 2022 om 09:39

Jan de Hoop blikte dinsdag met Beau van Erven Dorens nog maar eens terug op zijn imposante carrière als nieuwslezer bij RTL Nieuws, die hij vorige week beëindigde. Ook vertelt hij overladen te zijn met berichten: 'Ik weet niet wat ik lees. Mijn hoofd zit al dagen een beetje vol. Het is onwezenlijk allemaal wat er gebeurt. De premier heeft mij toegesproken, Willeke Alberti heeft me geappt en ik heb de 101 van teletekst gehaald.' Bekijk het fragment van Beau hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 7 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Beau: Jan de Hoop over afscheid <em>RTL Nieuws</em> Jan de Hoop blikte dinsdag met Beau van Erven Dorens nog maar eens terug op zijn imposante carrière als nieuwslezer bij RTL Nieuws, die hij vorige week beëindigde. Ook vertelt hij overladen te zijn met berichten: 'Ik weet niet wat ik lees. Mijn hoofd zit al dagen een beetje vol. Het is onwezenlijk allemaal wat er gebeurt. De premier heeft mij toegesproken, Willeke Alberti heeft me geappt en ik heb de 101 van teletekst gehaald.' Bekijk het fragment van Beau hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 7 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau: Jan de Hoop over afscheid RTL Nieuws

Actuele video's

Meer actuele video's