Het Perfecte Plaatje afl 2: BN'ers hebben het lastig tijdens de naaktshoot (video)

Het Perfecte Plaatje afl 2: BN'ers hebben het lastig tijdens de naaktshoot (video)

Woensdag 8 juni 2022 om 13:35

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of Videoland.

In de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië is het weer tijd voor een naaktstoot. En daar heeft niet elke fotograaf het makkelijk mee. Vooral Tim den Besten is aan het zwoegen tijdens zijn shoot. Bekijk een fragment van Het Perfecte Plaatje in Argentinie hieronder.

Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

<em>Het Perfecte Plaatje</em> afl 2: BN'ers hebben het lastig tijdens de naaktshoot (video) Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of Videoland. In de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië is het weer tijd voor een naaktstoot. En daar heeft niet elke fotograaf het makkelijk mee. Vooral Tim den Besten is aan het zwoegen tijdens zijn shoot. Bekijk een fragment van Het Perfecte Plaatje in Argentinie hieronder. Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Zien: Het Perfecte Plaatje in Argentinië vanaf nu te zien op Videoland Bekijk deze video » Video: Tijl Beckand maakt een dolletje met Tim den Besten in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje afl 2: BN'ers hebben het lastig tijdens de naaktshoot (video)

Actuele video's

Meer actuele video's