Heftige beelden: Sander Dekker zwaargewond na val racefiets in Monster

Heftige beelden: Sander Dekker zwaargewond na val racefiets in Monster

Oud-minister Sander Dekker (47) is dinsdagavond lelijk ten val gekomen op het Schelpenpad in Monster en daarbij ernstig gewond geraakt.

'Over de kop geslagen'
Een 42-jarige vrouw uit de kustplaats wordt verdacht van betrokkenheid en is aangehouden. Volgens de eerste berichten zou ze Dekker, die aan het wielrennen was, bij de arm hebben gegrepen waarna hij over de kop vloog. De voormalige minister van Rechtsbescherming zou onder andere zijn ribben, sleutelbeen en bekken hebben gebroken, zo meldt De Telegraaf.

Beelden van het inicident, waarbij het slachtoffer begrijpelijkerwijs geblurd is, zie je hieronder in de video van District8

Heftige beelden: <em>Sander Dekker</em> zwaargewond na val racefiets in Monster Oud-minister Sander Dekker (47) is dinsdagavond lelijk ten val gekomen op het Schelpenpad in Monster en daarbij ernstig gewond geraakt. 'Over de kop geslagen'Een 42-jarige vrouw uit de kustplaats wordt verdacht van betrokkenheid en is aangehouden. Volgens de eerste berichten zou ze Dekker, die aan het wielrennen was, bij de arm hebben gegrepen waarna hij over de kop vloog. De voormalige minister van Rechtsbescherming zou onder andere zijn ribben, sleutelbeen en bekken hebben gebroken, zo meldt De Telegraaf. Beelden van het inicident, waarbij het slachtoffer begrijpelijkerwijs geblurd is, zie je hieronder in de video van District8 Ongeluk of aanslag met auto Berlijn: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: Sander Dekker zwaargewond na val racefiets in Monster


Actuele video's

Meer actuele video's