Zien: Het Perfecte Plaatje-naaktshoot met bijzondere maskers zorgt voor spanning

Zien: Het Perfecte Plaatje-naaktshoot met bijzondere maskers zorgt voor spanning

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of Videoland.

In alweer de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië is het tijd voor een naaktstoot. Tijl Beckand vertelt over de naaktshoot en op de gezichten van de kandidaten is de spanning af te lezen. Vooral GTST-ster Babette van Veen vindt het spannend. Bekijk een fragment van Het Perfecte Plaatje in Argentinie hieronder.

Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

Zien: <em>Het Perfecte Plaatje</em>-naaktshoot met bijzondere maskers zorgt voor spanning Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of Videoland. In alweer de tweede aflevering van Het Perfecte Plaatje in Argentinië is het tijd voor een naaktstoot. Tijl Beckand vertelt over de naaktshoot en op de gezichten van de kandidaten is de spanning af te lezen. Vooral GTST-ster Babette van Veen vindt het spannend. Bekijk een fragment van Het Perfecte Plaatje in Argentinie hieronder. Het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Video: Tijl Beckand maakt een dolletje met Tim den Besten in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje afl 2: BN'ers hebben het lastig tijdens de naaktshoot (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's