Quincy Promes moet neergestoken neef betalen: "Ziet er niet goed voor hem uit" (video)

Quincy Promes moet neergestoken neef betalen: "Ziet er niet goed voor hem uit" (video)

Quincy Promes is zijn neef een schadevergoeding schuldig, dat heeft de rechter bepaald. Nadat Promes zijn neef in juli 2020 in zijn knie zou hebben gestoken tijdens een familiefeest, wordt de voetballers vervolgd door justitie.

<em>Quincy Promes</em> moet neergestoken neef betalen: &quot;Ziet er niet goed voor hem uit&quot; (video) Quincy Promes is zijn neef een schadevergoeding schuldig, dat heeft de rechter bepaald. Nadat Promes zijn neef in juli 2020 in zijn knie zou hebben gestoken tijdens een familiefeest, wordt de voetballers vervolgd door justitie. SchadevergoedingDe neef van Promes is naar de civiele rechter gestapt met de eis voor een schadevergoeding. John van den heuvel is verrast door de aanpak van de rechter en dat laat ook maar weer de ernst van de zaak zien: "Voor het eerst dat de rechter zich uitlaat over de schuldvraag", aldus John. Waarop Luuk Ikink reageert: "Het ziet er niet goed voor hem uit in ieder geval." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Quincy Promes moet neergestoken neef betalen: "Ziet er niet goed voor hem uit" (video)

Schadevergoeding
De neef van Promes is naar de civiele rechter gestapt met de eis voor een schadevergoeding. John van den heuvel is verrast door de aanpak van de rechter en dat laat ook maar weer de ernst van de zaak zien: "Voor het eerst dat de rechter zich uitlaat over de schuldvraag", aldus John. Waarop Luuk Ikink reageert: "Het ziet er niet goed voor hem uit in ieder geval."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV