Zien: duizenden mensen aanwezig tijdens stille tocht voor Gino in Kerkrade

Zien: duizenden mensen aanwezig tijdens stille tocht voor Gino in Kerkrade

Duizenden mensen hebben zich vanavond in Kerkrade verzameld om mee te lopen tijdens de stille tocht georganiseerd is ter nagedachtenis aan de 9-jarige Gino.

Zien: duizenden mensen aanwezig tijdens <em>stille tocht</em> voor Gino in <em>Kerkrade</em> Duizenden mensen hebben zich vanavond in Kerkrade verzameld om mee te lopen tijdens de stille tocht georganiseerd is ter nagedachtenis aan de 9-jarige Gino. Stille tochtDe jongen is na een vermissing dood gevonden in Geleen. Heel Nederland leeft mee met de familie en de gemeente doet er alles aan om deze tocht goed te laten verlopen. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Quincy Promes moet neergestoken neef betalen: "Ziet er niet goed voor hem uit" (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over Marengo-proces: "Proces van de angsten geworden" (video) Bekijk deze video » Video: Johnny Depp wil schikken in zaak Amber Heard Bekijk deze video » Frank Lammers wint prijs voor beste Europese acteur en draagt hem op aan bijzonder persoon Bekijk deze video » Video: Sonja Bakker vertrekt met de noorderzon om nieuwe start te maken Bekijk deze video » Video: Antoon ziet samenwerking met deze Nederlandse band wel zitten Bekijk deze video » Zien: sterren van het eerste uur maken opwachting in laatste deel Jurassic World Bekijk deze video »
TV :
Zien: duizenden mensen aanwezig tijdens stille tocht voor Gino in Kerkrade

Stille tocht
De jongen is na een vermissing dood gevonden in Geleen. Heel Nederland leeft mee met de familie en de gemeente doet er alles aan om deze tocht goed te laten verlopen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV