Carolien Borgers in Khalid & Sophie over ruzie Angelina Jolie en Brad Pitt

Carolien Borgers in Khalid & Sophie over ruzie Angelina Jolie en Brad Pitt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Carolien Borgers in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over ruzie Angelina Jolie en <em>Brad Pitt</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 8 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Angelina Jolie en Brad Pitt lijken het volgende koppel die het met elkaar aan de stok krijgen. Volgens Brad Pitt zou Jolie de helft van hun wijngaard hebben verkocht aan een Russische oligarch. Carolien Borgers reageert: "Weer te maken met zo'n situatie. Ze hebben heel veel geld dus ze kunnen het op heel hoog niveau met elkaar uitspelen." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Carolien Borgers in Khalid & Sophie over ruzie Angelina Jolie en Brad Pitt

Angelina Jolie en Brad Pitt lijken het volgende koppel die het met elkaar aan de stok krijgen. Volgens Brad Pitt zou Jolie de helft van hun wijngaard hebben verkocht aan een Russische oligarch. Carolien Borgers reageert: "Weer te maken met zo'n situatie. Ze hebben heel veel geld dus ze kunnen het op heel hoog niveau met elkaar uitspelen."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's